Love pods?

Then Polpo Play is THE app for all your podcast needs.
Whether it's tuning in to your favourite pods or dipping in to our delicious Feed Page and discovering a tasty treat for your ear buds, Polpo Play won't disappoint.
Download, listen, like and share the love!!

Ja, det gör ont när knoppar brister

Mia Skäringer 2023/03/06 2 min read

Hampus och jag är påväg hem från Umeå. Vi var ju där och pratade om vår humorshow ”just idag mår vi bra”. Ni som följde trippen via sociala medier vet att jag gav Hampus fria händer att styla mig i direktsändning. Jag blev en vårtulpan. Eller ja, en stabil stjälk utan blomma. Ja, det gör ont när knoppar brister. Och våren tvekar så in i helvete.

Nu ruvar jag på en stylinhämd. Det måste bara vara ganska raffinerat. Typ lite för urringad ”pasodoble” skjorta om Hampus och jag skulle medverka i Biancas show. Om den nästan går ner till naveln och lite för mycket suntrope. Backslick. Och vi ser en tatuering, som jag får välja, sticka fram lite nonchigt.
Eller varför inte en par gothic platåskor.
Slips med disney figurer på?
Jag måste verkligen fundera.

Så fort vi går ombord somnar Hampus. Vi hinner inte ens lyfta. Detta är nackdelen med att jobba ihop med en så ung människa. Jag sitter på helspänn, går igenom hela känsloregistret och vaktar också nödutgången. Jag ska tydligen bara trycka där uppe och där nere och sedan slänga ut hela dörren. Efter det får jag väl slänga ut Hampus och sist mig själv.

Man vet att man är flygrädd när man hittar detta i anteckningarna. Märk väl att jag valt Göteborg i fetstil. Det är ju ändå dit jag ska.

You are commenting on: Ja, det gör ont när knoppar brister

Your comment is awaiting review before being published. You who comment are responsible for the content of the comment. Responsible publisher of this website is not responsible for the comments. Polpo urges commentators to use a friendly tone, civilized language, behave well and comply with applicable laws.